Werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis! Gratis verzending, boven € 49,-

Baggen.se Elastische Bungee Lijn ( meerdere kleuren)

Maat

Omschrijving

Een riem die alles heeft. Een zachte en flexibele riem met een elastisch bungee deel om het trekken van de hond op te vangen. De riem heeft ook zowel ingeweven reflecterende tape als ingeweven rubberen draden, wat een uitstekende grip geeft voor de riem in de hand. De combinatie van aleastische bungee, antislip en reflectie maakt deze riem van Baggen echt speciaal.

De heldere reflectie strepen zijn verwerkt in de riem voor bescherming en duurzaamheid. De Baggen anti-slip riem heeft afgeronde hoeken en ingeweven rubberen draden, wat zorgt voor een zeer goede grip in de hand, zowel met als zonder handschoenen. Een duurzame en zeer gripvaste hondenriem.

Het uitrekbare deel is direct naast het handvat bevestigd. Hierdoor kun je altijd bij het vaste deel van de riem, ongelooflijk belangrijk, bijvoorbeeld bij ontmoetingen met andere honden.

Een praktische ring in de lus om de riem gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een heupgordel of de lijn vast te maken als de hond losloopt.


Deze riemen zijn verkrijgbaar in vier verschillende lengtes: 180cm, 220cm, 280cm en 350cm.

Breedte: 25mm.

Kleuren: Zwarte riem met een grijze of neon gele decoratieve streep in het midden. Reflecterende draden aan de buitenrand en donkergrijze ingeweven rubberen draden.

Haak: Een model Zweedse haak of een zwarte Twistlock karabijnhaak. De twistlock karabijnhaak heeft een bajonetsluiting die willekeurig openen voorkomt. De haak is ook erg licht en flexibel, ondanks zijn grootte, met een gewicht van slechts 25 gram. Ondanks zijn lichte gewicht heeft de haak een draagvermogen van meer dan 400 kg.

Als u bij ons bestelt:

  • Werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*!
  • Advies nodig over juiste maat? We helpen graag!
  • Ruilen geen probleem!
  • 7 dagen per week antwoord op uw e-mail
  • 100% tevredenheids garantie
  • Klanten beoordelen ons met een 9.5/10

Vragen over dit product?

Bel ons +31 (0)182 8200 82 maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 of stuur een email naar info@actievehonden.com

Alternatieve producten