Werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis! Gratis verzending, boven € 49,-

Non Stop Dogwear Reserve Onderdelen

Maat

Omschrijving

Non Stop heeft diverse reserve onderdelen voor de vershilende heupgordels en tuigen.

Bandjes voor Freemotion of Combined Harnas

Zowel statische als elastische zijbanden kunnen worden gebruikt op het Freemotion-harnas (vanaf maat 3) en het combined harnas. Ze zijn vervangbaar. De harnassen worden standaard geleverd met statische bandjes, omdat ze duurzamer zijn dan de elastische bandjes. Elastische bandjes geven de hond een paar centimeter meer bij elke stap. Daarom geven sporters die aan canicross en skijoring doen de voorkeur aan elastische bandjes. De elastische banden zijn niet zo duurzaam als de statische banden en zijn voor wedstrijdgebruik

Verkrijgbaar in de kleuren:

zwart (Freemotion Harnas)

Rood (Combined Harnas)

Paniek Sluiting

Kleine en lichte haak die gemakkelijk te openen is voor het geval u valt bij of de hond snel moet losmaken. Een trekring met een veiligheidspin opent de haak onmiddellijk, zelfs als deze onder zware belasting staat. Te gebruiken met: Løype heupgordel, CaniX heupgordel, Ferd heupgordel.

 

Canix Karabijn

Zeer lichte karabijnhaak die de hondenriem en de riem met elkaar verbindt. De karabijnhaak kan worden vergrendeld met een schroefsluiting. Te gebruiken met: Løype heupgordel, CaniX heupgordel, Ferd heupgordel.

CaniX Heupgordel voorste band(zonder gesp en karabijn)

De band aan de voorzijde van de CaniX-riem is belangrijk om de functie van de loopband te behouden. In het geval dat de voorband zou verdwijnen of beschadigd zou raken, kan deze eenvoudig worden vervangen door een nieuw CaniX-riemvoorstuk. De karabijnhaak wordt apart verkocht. Gespen zijn niet inbegrepen.

Ferd Karabijn

Veilige karabijnhaak om de riem van uw hond aan de riem te bevestigen. De karabijnhaak heeft een laadvermogen van 300 kg. De karabijnhaak kan worden vergrendeld met een schroefvergrendeling. Te gebruiken met: Løype heupgordel, CaniX heupgordel, Ferd heupgordel.

Trekking Belt Heupgordel voorste band

Een reserve onderdeel voor het voorste deel van heupgordel.Trekking Belt Heupgordel voorste band wordt geleverd met een D-ring en haak om de riem aan vast te maken en sterke Nexus kunststof karabiners om dit deel aan heupgrodel te bevestigen.

Ferd / Loype Belt heupgordel voorste band (zonder gesp en karabijn)

De voorband van de Ferd Belt en de Løype Belt is belangrijk om de riemen op hun plaats te houden. Om ervoor te zorgen dat onze producten langer meegaan, kunnen de onderdelen die gemakkelijk slijten indien nodig worden vervangen. De karabijnhaak wordt apart verkocht. Metalen gespen zijn niet inbegrepen.

Trekking Belt Heupgordel gesp

Reserve sterke Nexus kunststof gespen voor het voorste deel van de Trekking Belt.

Line Harnes gesp male

Reserve gesp voor als een van de gespen van het Line Harnas beschadigd is of kapot gaat, dan kan het gemakkelijk worden vervangen als dat nodig is. Let op de gesp is in 3 maten verkrijgbaar. Deze is voor de "oude Line harnassen " van de nieuwe 5.0 line harnas hebben wij nog geen losse onderdelen.

 

 

 

Als u bij ons bestelt:

  • Werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*!
  • Advies nodig over juiste maat? We helpen graag!
  • Ruilen geen probleem!
  • 7 dagen per week antwoord op uw e-mail
  • 100% tevredenheids garantie
  • Klanten beoordelen ons met een 9.5/10

Vragen over dit product?

Bel ons +31 (0)182 8200 82 maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 of stuur een email naar info@actievehonden.com